Shopping Cart
/

Polisi Penghantaran

  1. Rakan kurier kami biasanya akan berjaya menghantar bungkusan dalam masa 2 – 5 hari bekerja dari tarikh penghantaran (Jadual penghantaran harian kami adalah dari hari Isnin hingga Jumaat setiap hari. Tiada penghantaran pada setiap hari Sabtu, Ahad atau hari kelepasan am negeri atau negeri Pahang).

Nombor Penjejakan Penghantaran akan diberikan kepada semua pesanan semasa penghantaran untuk tujuan penjejakan sendiri.

 

Yuran Penghantaran:

  • Untuk Malaysia barat (Peninsular), pembelian 4 helai dan ke bawah hanyalah RM8, untuk belian 5 helai sehingga 30 helai RM10 untuk semenanjung Malaysia. Untuk yuran penghantaran jumlah selebihnya mengikut harga yang telah ditetapkan dan dipaparkan sebelum anda membuat bayaran di laman sesawang kami www.tuliipnaira.com.

 

  • Yuran Penghantaran untuk Malaysia Timur, pembelian 4 helai dan ke bawah RM10, 5 helai ke 10 helai RM15, 11 helai ke 20 helai RM30.  Untuk yuran penghantaran jumlah selebihnya mengikut harga yang telah ditetapkan dan dipaparkan sebelum anda membuat bayaran di laman sesawang kami www.tuliipnaira.com.

 

 

  1. Sekiranya berlaku kelewatan pada penghantaran, kami akan mengesyorkan untuk mengambil sendiri di cawangan penetapan penghantaran pulang rakan kongsi penghantaran kami untuk mengelakkan kesan ke atas kualiti produk. Pelanggan yang terjejas juga boleh menghubungi wakil khidmat pelanggan kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

 

Kami tidak memikul tanggungjawab atau kuasa untuk operasi rakan kongsi penghantaran kami. Pemahaman anda amat dihargai.

 

Produk sebenar mungkin berbeza daripada foto yang diterbitkan pada semua saluran pemasaran Tuliip Naira . Setiap produk adalah unik dan tidak akan mempunyai rupa atau tekstur yang sama. Pemahaman anda amat dihargai.