Shopping Cart
/

Polisi Privasi

Tuliip Naira menganggap privasi pelanggan sebagai penting dan menghormati serta menjaga hak pelanggan. Kami hanya mengumpul maklumat daripada anda untuk memastikan pesanan anda berjaya dibuat di laman web ini. Langkah-langkah yang sesuai telah disediakan untuk merahsiakan maklumat peribadi anda dan kami tidak berkongsi atau menyampaikan maklumat kecuali jika perlu berbuat demikian untuk memastikan pesanan anda dapat dipenuhi. Kami menjamin bahawa pangkalan data pelanggan kami tidak akan dijual atau dipasarkan atas apa-apa sebab sekalipun kepada pihak ketiga.

 

WWW.TULIIPNAIRA.COM  mungkin mengandungi pautan ke tapak web yang dikendalikan oleh pihak ketiga dan tapak web ini harus mengandungi dasar privasi mereka sendiri. Oleh itu, Tuliip Naira  tidak membuat jaminan berkenaan dengan cara maklumat anda boleh digunakan dalam laman web pihak ketiga ini.

Tuliip Naira ialah pemilik maklumat yang diserahkan dan dengan menyerahkan mana-mana maklumat anda, anda bersetuju untuk menyimpan dan di mana permohonan mendapatkan semula maklumat anda diserahkan untuk tujuan yang dinyatakan di sini.

 

Tuliip Naira  berhak untuk mengubah suai atau mengalih keluar bahagian dasar privasi ini pada bila-bila masa dan Dasar Privasi ini harus dibaca bersama terma dan syarat lain yang berkenaan dengan penggunaan laman web ini. Sebarang syarat yang tidak boleh dikuatkuasakan, terbatal atau tidak sah akan dianggap boleh dipisahkan di sini dan semua syarat lain yang tinggal akan dikuatkuasakan dan sah.

 

Jika anda mempunyai sebarang soalan mengenai Dasar Privasi ini atau urusan anda dengan tapak web kami, sila hubungi perkhidmatan pelanggan kami:

  • E-mel hubungan: tuliipnaira@gmail.com
  • No. Perhubungan: +60132034130 En. Arman (Pengurus)
  • Saluran Lain: Whatsapp